Det er for galt, at der er nogen der skal tjene penge på mig! Det kan da ikke være rigtigt, at folk ikke vil rådgive mig til at drive en bedre forretning eller sælge mere på min hjemmeside, uden at de skal have penge for det!

Kan du genkende det tankesæt hos dig selv? Bare lidt? Så skal du lytte til mit seneste Thomascast, som også er mit første podcast.

Thomascast bliver til podcast

Jeg kunne slet ikke vente med at lave et podcast – for nu må jeg kalde det et podcast. Jeg er jo kommet på iTunes, og så er det fint nok til at bære prædikatet podcast. Jeg fabulerer sådan helt overordnet om priser, tid og værdi. Faktisk handler det slet ikke om søgemaskineoptimering denne gang – men det gør det nok næste gang. Lyt med, når du lige har de 17 minutter og 7 sekunder, det varer. Og skyd gerne løs i kommentarfeltet – men hold, hvad du lover 😉

Afspil

God weekend – og Rosenstand out!