E-Learning hos E-University

Godt nytår til dig! Jeg håber, at du er kommet godt ind i det uden afsprængte fingre og den slags. Som du måske allerede har set, lancerede jeg en ny tjeneste den 29. december 2010 – sådan lige på falderebet i det gamle år – som er en hjemmeside (faktisk en blog) for abonnerende læsere. Nemlig ja! Det koster penge at læse med, debattere og få svarene. Det er der ikke tradition for i Danmark endnu, men nogen skulle jo åbne ballet, og jeg havde og har faktisk flere gode grunde til at gøre det.

E-Universe

I stedet for en lang forklaring her kan du se præsentationsvideoen, hvis du har lyst – og ellers hopper du bare over og læser videre længere nede.

Hvad betyder det for antallet og typen af artikler om SEO og AdWords her på bloggen?

Jeg kunne jo godt skrive, at det ingen betydning får, men det vil næppe kunne holde stik på den lange bane. Jeg forventer, at der fortsat vil være det samme antal mere generelle artikler her på bloggen, som der altid har været – og med nogenlunde samme frekvens. Til gengæld vil jeg dele meget mere ud af “guldkornene” på E-University – og her mener jeg virkelig dele ud. Det kan jeg gøre, fordi jeg kan kontrollere, hvem der læser med på E-University – her på denne blog er det jo åbent for alle. Også for gutterne og pigerne i Dublin og Mountain View, som alle er nogle skønne mennesker, jeg bare ikke har lyst at dele alt med 😉

Lad mig bare være ærlig: En del af mit levebrød er søgemaskineoptimering og online markedsføring, og der går i perioder MEGET tid med at besvare spørgsmål her på bloggen og via de mange, mange mails, der følger mange af indlæggene her. Derfor er det også forretningsmæssigt en sund beslutning at tage betaling for den mere dybdegående viden. Der er jo et hav af blogs efterhånden, der deler ud af viden på et meget generelt niveau og/eller er skrevet så nørdet  for nørder, at ingen almindelige mennesker kan følge med alligevel.

Derfor er E-university lanceret – og indholdet er IKKE skrevet til nørder men til “ganske almindelige hjemmesideejere”. At noget af indholdet så er meget detaljeret og kan være lidt “spooky” er noget helt andet – her bruger jeg den evne, jeg har til at skrive, så alle kan forstå det. Egentlig på samme måde som i SEO-LEX og AdWords-LEX.

Ingen uge uden noget nyt – næsten da

Tryksværten kan dårligt nå at tørre på en e-bog om SEO og/eller AdWords, før der er nye ting at fortælle, ændringer til eksisterende forhold osv. Det er også en af de ting, jeg vil bruge E-University til: Opdatere på viden og indhold fra mine bøger, så du kan være helt med på det nyeste nye i perioderne mellem, jeg udgiver nye versioner. Og nej: Der er ingen planer om, at SEO-LEX 11 ikke skal efterfølges af en 12’er – eller at AdWords-LEX skal være enebarn 😉

I dag har E-University været online en uge, og vi nærmer os de 100 “studerende” allerede. De har alle udnyttet den lave introduktionspris for det første års medlemsskab på bare 795 kr. ekskl. moms. Fra 1. februar 2011 stiger prisen for et års medlemsskab til 1.200 kr. ekskl. moms.

Om det er pengene værd? Ja da! Lad mig vise, hvad der stod at læse i Twitter kort efter introduktionen:


Tak til Jimi fra Aktiv 3 Ejendomsservice for den!

Altså: Jeg byder på gensyn både her på bloggen og ovre på “Campus” hos E-University! Hvis du vil med nu, er det bare at klikke her: Køb 12 måneders adgang til E-University – du kommer med i 12 måneder for 795 kr. ekskl. moms, hvis du slår til inden 1. februar 2011!

Rosenstand out!

25 tanker om “E-Learning hos E-University”

 1. Hej Thomas,

  Jeg er nysgerrig efter hvordan du har tænkt dig at tiltrække nye kunder til dit universitet? Som du også selv er inde på, så er denne blog blevet til mere en “Thomas blog” end en “SEO blog”, så hvordan vil du vise folk der ikke kender dig hvem du er og hvad du kan?

  Mvh
  Mikael

  1. Hej Mikael

   Indtil videre har omtalen i mit nyhedsbrev og Twitter solgt til knap 100 mennesker – jeg satser faktisk på at runde nr. 100 i dag eller senest i morgen. Derefter er det nok rygtet, min relativt store mailingliste og min fortsatte aktivitet her på bloggen, der skal trække læsset. Og det er klart mit mål at levere varen så meget, at alle “studerende” på E-University fornyr deres abonnement om et år. Der vil stadig komme artikler om SEA og SEO her – og sikkert også flere end der har været den seneste periode. Jeg har været (og er endnu) meget engageret i et projekt, der virkelig trækker tænder ud tidsmæssigt – men det lysner. Så bare vent 😉

 2. Hej Thomas
  Har lige læst SEO-LEX, super god bog, absolut anbefalelseværdig. Nu har jeg bestilt adgang til E-University og glæder mig helt vild til at komme i gang. Hvis indholdet er skrevet i din vanlige positive og forståelige stil kan det ik gå helt galt.

 3. Tak – venter bare lige på mit “login”. Pengene er overført, så hold bare fri for i dag 🙂

 4. Ser rigtig spændende ud og helt sikkert noget jeg hopper med på også. Godt initiativ Thomas! Glæder mig til at få det bestilt og læse med 🙂

 5. Jeg er faktisk positiv omkring dit tiltag. Tror du med dit store arbejde på Blogs og andet, efterhånden har slået dit navn fast og det gør at en del nok vil tilmelde sig. Istedet for at lede nettet tyndt efter noget man ikke kender kvaliteten af, så er folk nok rimeligt sikre på at her kan de få noget for pengene og som du selv skriver, ja så fornyer de jo kun hvis de har været tilfredse, så det koster selvfølgelig lige den første tilmelding, men derefter kan man jo vurdere indholdet og selv springe fra.

 6. Det lyder som en god ide med den e-university, så bliver viden måske også lidt mere fokuseret og koncentreret, hvor man på diverse seo blogs og åbne fora hurtigt kan blive forvildet rundt i hundrevis af andre emner og ligegyldigt fyld.

 7. Er det lidt mere dybdegående og konkrete nye ting omkring seo der vil blive luftet på dette e-university. Kunne man f.eks. forestille sig at der ville blive snakket om ipv6 påvirkning af seo og muligheder derigennem og den slags “upcoming” tiltag, som er lidt mere aktuelle end som man oftest ser i bøgerne?

  1. Hej Lars
   Jeg har lige gravet dig frem af mit spamfiler – jeg bruger Akismet. Det kan være, du lige skal have fat i dem, så du kan komme ud af deres sorte liste… Ja – det kunne man sagtens forestille sig. Emnerne er og bliver en kombination af aktuelt, tips og den slags.

 8. Søren Mortensen

  Hej Thomas
  Jeg skulle lige tjekke det nye på e-University men når jeg logger ind via min iPhone så hopper den bare hen på en hvid side der fortælller mig min ipadresse og jeg kan ikke komme videre. Har du oplevet andre på iphonen men disse problemer

  1. Hej Søren

   Det er nu fikset! Jeg havde et plugin på, der skaber et særligt SmartPhone venligt tema, men det kolliderede med resten. Nu er det slået fra, og det kører fint i en iPhone. Beklager ulejligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.