Den har manglet – den danske bog om søgemaskineoptimering. Men nu er den her! 10 års hårdt oparbejdede erfaringer med søgemaskineoptimering er samlet i én bog og en række lydfiler. Bogen hedder SEO-LEX 10.0, og det er mig, der har skrevet den. Mange nattetimer og weekender er gået med at samle og beskrive alt det, jeg har lært – og sætte det ned på skrift i et sprog, så alle fra absolut nybegyndere til hardcore webmastere kan være med og få udbytte af den. Og du kan købe den nu! Forordet er skrevet af Martin Thorborg, der blandt andet siger: “Bogen er begavet lavet, fyldt med værdifuld viden og samtidig skrevet i et sprog som selv jeg kan forstå!”.

HUSK: SEO-LEX er nu ude i version 16, og den koster 1.095 kroner. Fås som både PDF og ePub bog.

SEO-LEX 10.0

Jeg har døbt bogen – som er en E-bog med tilhørende lydfiler – SEO-LEX 10.0. Versionsnummeret er både for sjov og alvor. For sjov: Hvem vil nøjes med version 1.0? For alvor: Der er pakket 10 års dagligt arbejde med søgemaskineoptimering ned i bogen og dens lydfiler. Og så er der plads til 10 hjemmesider på side 1 i Google.

seolex - dansk bog om SEO

SEO-LEX som Light version – eller i fuld udgave

E-bogen kan downloades i en Light udgave – og den ER Light. Den barberede version indeholder 88 sider og ingen lydfiler. Men den giver dig alligevel en del tips og tricks, du kan bruge til din hjemmeside eller webshop. Og den giver dig vished for, at investeringen i den fulde version er hver en krone værd. Du kan hente den gratis Light udgave her.

Se her, hvad en webudvikler sagde om SEO-LEX 10.0:

“Jeg tog SEO-LEX med i seng, efter at have printet den ud, for jeg ville lige skimme den igennem. 75 sider senere opdagede jeg, at den halve nat var gået. Fascinerende, inspirerende og meget lærerigt! Det blive den danske “Bibel” om søgemaskineoptimering”. Kristian Deiborg Sørensen, webudvikler, Cygnet.

Nok skriveri om det – mine fingre er stadig ømme af at nedfælde alt det, der giver din hjemmeside det forspring, du har brug for.

Skynd dig hellere at få købt SEO-LEX 10.0, før din konkurrent gør det. Og du kan bare klikke her: Køb SEO-LEX

Du kan også se en lille hjemmevideo om SEO-LEX her:

Rigtig god fornøjelse!

Rosenstand out!