Siden 2000 har jeg og min smukke hustru Charlotte boet i Ladelund, hvor vi også har adresse for et par af vores firmaer. Der er rigtig dejligt i Ladelund, og det ligger jo morderligt centralt for alting. Men vi har alligevel valgt at få lidt luftforandring rent bopælsmæssigt, og det betyder, at vi rykker teltpælene op og flytter en smule mod vest. Faktisk lidt mere end bare en smule – selv med passende jysk underdrivelse taget i betragtning.

Next stop: Florida

Vi flytter simpelthen til Florida – nærmere betegnet til Fort Lauderdale lige nord for Miami. Den endelige dato er ikke fastlagt, men det bliver her i løbet af efteråret og sandsynligvis inden medio november.

Vi har et firma derovre – CIAPS Inc. – og det er en forkortelse for Concept Interest ApS (CIAPS).

For vores kunder og det daglige arbejde får det ikke nogen nævneværdig indflydelse. Jeg har tilladt mig at indsætte en del af indholdet i den mail, vi netop har udsendt til vores kunder. Har du ikke modtaget den – og du burde modtage den? Undskyld! Så er du simpelthen smuttet ud af listen – men du er stadig en højt værdsat samarbejdspartner!

Kære kunde og samarbejdspartner

Jeg har en lille nyhed til dig, som egentlig ikke får nogen nævneværdig indflydelse på vores samarbejde – med mindre du er helt vild med at holde møder.

I løbet af efteråret 2009 – datoen er ikke endeligt fastlagt – flytter jeg og min hustru Charlotte til Florida. I første omgang for en periode på op til et par år.

Det gør vi, fordi vi også ejer et amerikansk baseret selskab – CIAPS Inc. – og det vil vi yde noget mere opmærksomhed i den kommende tid.

Hvad så med dig?

De opgaver, vi udfører for dig og din virksomhed, fortsætter uændret. Du vil stadig kunne ringe til os på 70 27 14 40 – vi har sørget for en omstilling, der ikke koster dig penge. Du ringer til almindelig dansk telefontakst. Du er naturligvis også velkommen på Skype, hvis du bruger den tjeneste.

Eneste forskel er, at grundet tidsforskellen mellem Danmark og Florida er vi ikke tilgængelige før kl. 14 dansk tid på telefonen. E-mail fortsætter uændret.

Hvad med møder?

Det er min erfaring, at sådan cirka 8 ud af 10 møder om vores fag lige så godt kan afholdes pr. telefon. Og det kan vi fortsat gøre, som vi hele tiden har gjort det. Hvis du vil have et møde, er du altid velkommen i Florida hos os!

Hvad med fakturaer og betaling etc.?

Det er fortsat Concept Interest ApS, du har forretning med – og det vil fortsat være danske fakturaer i danske kroner (og desværre med dansk moms), du vil modtage fra os. Ingen ændringer der overhovedet.

Leverer du varer og/eller ydelser til os, er det også fortsat Concept Interest, du skal fakturere – fuldstændigt som nu.

Og det er faktisk det hele – et kæmpeskridt for os men uden nogen reel indflydelse på det, vi kan og vil gøre sammen med dig.

Så ved du det!

Der bliver et gigantisk udsalg!

Vi har en enorm bunke ting og sager, vi gerne vil have solgt, inden vi drager af. Huset f.eks. – men også en VW Touareg, en Yamaha XV1900 og en hulens masse andre gode sager som skriveborde, billedsamlinger, fagbøger og meget, meget mere.

Der kommer senere en liste med de væsentligste ting – lidt billeder og lidt priser. Og måske holder vi et “loppemarked” her på matriklen, hvor der er et hav af gode sager til alle, der er i reklamebranchen.

Mere om det senere – jeg syntes bare, I skulle vide det allerede.

Rosenstand out!