Her ca. tre uger efter min bog om søgemaskineoptimering – SEO-LEX 10.0 – udkom, er den første anmeldelse af den fulde version netop kommet. Og den vil jeg skamløst tillade mig at henlede din opmærksomhed på. Det er altid spændende at få anmeldt det, man laver. Men denne anmeldelse er ekstra spændende for mig. Hvorfor?

SEO-LEX 10.0 anmeldt af en hardcore e-købmand

Det var med en lettere skælven, jeg hoppede ombord i anmeldelsen, som Morten Vadskær har skrevet – for Morten er kendt som en yderst kompetent og kritisk e-købmand. Det ser ud til, at SEO-LEX 10.0 er landet lunt hos Vadskær – så smut lige forbi hans blog (der i øvrigt er et overflødighedshorn af viden om e-handel) og læs, hvad en af landets rigtigt skrappe e-købmænd synes om bogen: Anmeldelse af SEO bog.

Det var vist det hele for nu? Nå ja – du kan stadig nå at komme foran i hvert fald nogle af dine konkurrenter: Køb SEO-LEX 10.0 😉

Rosenstand out!