Anmeldelse af SEO-LEX 10.0

Her ca. tre uger efter min bog om søgemaskineoptimering – SEO-LEX 10.0 – udkom, er den første anmeldelse af den fulde version netop kommet. Og den vil jeg skamløst tillade mig at henlede din opmærksomhed på. Det er altid spændende at få anmeldt det, man laver. Men denne anmeldelse er ekstra spændende for mig. Hvorfor?

SEO-LEX 10.0 anmeldt af en hardcore e-købmand

Det var med en lettere skælven, jeg hoppede ombord i anmeldelsen, som Morten Vadskær har skrevet – for Morten er kendt som en yderst kompetent og kritisk e-købmand. Det ser ud til, at SEO-LEX 10.0 er landet lunt hos Vadskær – så smut lige forbi hans blog (der i øvrigt er et overflødighedshorn af viden om e-handel) og læs, hvad en af landets rigtigt skrappe e-købmænd synes om bogen: Anmeldelse af SEO bog.

Det var vist det hele for nu? Nå ja – du kan stadig nå at komme foran i hvert fald nogle af dine konkurrenter: Køb SEO-LEX 10.0 😉

Rosenstand out!

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

4 kommentarer til “Anmeldelse af SEO-LEX 10.0”

 1. Jesper Christensen

  Jeg har læst light udgaven og det har givet mig en god oversigt hva der er interessant at fokusere på mht. seo.

  De ting jeg ikke kunne læse i light udgaven som jeg fandt relecante, har jeg fundet svar på i løbet af få sekunder på en google søgning. For mig har det ikke været nødvendigt at købe den fulde version (som Morten også nævner).

  Det er egentlig lidt en skam.

  1. Hej Jesper
   Næ – det er da ikke en skam. Du skal da bare glæde dig over, at du tilhører den meget lille gruppe, der ved så meget om SEO, at du kan google dig til det, du ikke kan finde i Light udgaven. Det sætter dig i en fed position!

   Og det viser jo blot, at f.eks. din aktive deltagelse på steder som eksperten.dk, hvor du har over 600 indlæg, har givet pote i form af en vidensmængde, der sætter dig i stand til at klare mere end de fleste. Det er fedt – og jeg klarer mig nok endda, selvom jeg ikke lige kan sælge SEO-LEX 10.0 til dig.

 2. Jeg har arbejdet mere eller mindre fuldtids med SEO i flere perioder de sidste 4 år, og jeg har på en uge lært mere af Seo-lex 10.0 end jeg har lært på de år. Godt arbejde Thomas!

  Til Jesper: Du må være en af de seje?

 3. Hov – jeg ser først nu din omtale af anmeldelsen.
  @Rosenstand – jamen du kan såmænd godt være stolt. Du ved jo nok godt, at jeg hellere end gerne havde revset dig, hvis det var muligt, men jeg synes virkelig, at det er en god bog. Hvis man ikke har fokus på synlighed, når man starter så har man dælen dulme, når man er færdig.

  @Jesper – Nej skriver ikke, at man kan google sig til forskellen mellem light og fuld version, men det kan man sagtens. Men så er vi tilbage, hvor jeg startede med at blaffe i stedet for at flyve. Jeg vil sige, at hvis man kan google sig til det, så er man så erfaren udi SEO, at der ikke er nogen grund til, at man henter light-udgaven. Men som Henrik og Rosenstand selv skriver, så er du nok væsentligt bedre til SEO end den målgruppe, som bogen er tiltænkt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

36 98 71 40 (dansk takst)

Vi har åbent mandag til fredag fra 14:00 til 23:00 dansk tid på telefonen.

Du kan skrive en e-mail, når det passer dig - vi svarer lynhurtigt!

Overvej vores nyhedsbrev - vi sender SEO tips hver anden mandag!

SEO-LEX 24

Vil du lære SEO - så køb min bog, fyldt med alle mine erfaringer fra snart 25 år i branchen. Så god, at den aldrig har været gratis - og så god, at den stadig er den bedste efter hver årlig opdatering.

 • 521 sider SEO e-bog  – 120 minutters videoer
 • Kendt som "Biblen om SEO"
 • Nyeste udgave: 12. december 2023

Concept Interest er i dag en del af TCON Services, LLC med hjemsted i Florida, USA

Scroll to Top