Analyticsbogen

For snart et par måneder siden udkom den længede ventede danske bog om Google Analytics – og navnet på bogen er lige så rammende, som det er fantasiforladt: Analyticsbogen. Og den kan faktisk ikke hedde andet, for jeg vil allerede nu sige, at det er BOGEN over dem alle, hvis du skal arbejde med analyse af din hjemmeside. Og det skal du selvfølgelig. Bogen – som er en e-bog – er skrevet af makkerparret Vadskær og Kildebogaard, og det har de dælme gjort godt. Det er et godt mix, der er opstået i spændingsfeltet mellem ultrapraktikeren Vadskær og den mere teroretisk stærke Kildebogaard.

Om få måneder er der kun to slags eksperter

Analyticsbogen er bestemt ikke kun for hjemmesideejere – den er i lige så høj grad et must for alle os, der arbejder med vores kunders hjemmesider. Jeg vil sige, at om få måneder er der kun to slags eksperter på markedet: De, der har købt Analyticsbogen og de, der ikke vil indrømme det 😉

Der er vist allerede skrevet flere anmeldelser af bogen, så det vil blot være gentagelser, hvis jeg går meget i dybden med bogen. Lad mg derfor nøjes med at opsummere, hvad der umiddelbart sprang mig i øjnene:

  • Stort set alle afsnit er lette at forstå – selv for ikke programmører som mig selv. Enkelte steder skulle jeg lige trække vejret og læse et afsnit igen en gang eller to, men ti-øren faldt hver gang.
  • Opbygningen er ret pædagogisk, og det er nemt at beslutte det omfang, man vil starte sin færd ud i Analytics med – og så læse det relevante for netop det valgte omfang.
  • Analyticsbogen er billig. 590 kr. ekskl. moms for et så omfattende værk – for bogen som Google burde have skrevet – er nærmest et fund.
  • Jeg kunne egentlig godt have tænkt mig lidt video visse steder, men de viste skærmdumps er gode, så det går endda.

Analyticsbogen er på i alt 312 sider. Nu er det jo bevist flere gange, at omfang og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, men set med mine øjne er det 312 yderst relevante og interessante sider, der lærte mig en masse nyt.

Hvis du ikke allerede har luret det: Analyticsbogen kan jeg kun anbefale til alle, der har en interesse i at tjene flere penge på deres hjemmeside – og til alle, der arbejder med det mål for andre.

Du kan læse mere her – og også downloade en gratis Light version: www.analyticsbogen.dk

Få et opkald fra Thomas Rosenstand - Så er du på vej til den ultimative SEO løsning!

Invalid Email
Invalid Number

7 kommentarer til “Analyticsbogen”

  1. Andreas Lolk

    Stor Cadeau til både Jacob og Morten for at skrive bogen.

    Bogen er perfekt til webshop-ejerne, der har svært ved at finde hoved og hale i, hvor de skal starte med hjemmeside analyse.

  2. Skyndte mig at downloade light-udgaven og den har allerede givet en masse at arbejde med. Den betalte udgave er da klart et must og det ville måske også lette Morten lidt for alle de spørgsmål jeg får skudt af i tide og utide, som han ellers er meget tålmodig med at svare på… 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *